• Информационен портал за анализи, прогнози и коментари в сферата на международната сигурност и външна политика. натисни тук

Институт за политика и устойчиво развитие 21

Участвай в твоето утре!

Ние сме екип от енергични млади хора, които не са безразлични към социалните проблеми и към пропастта, която се оформя в нашето общество. Разсъждаваме върху действията на управляващите и следим реакциите на опозицията. Не одобряваме разделението, защото вярваме, че не се делим на политици, студенти, лекари, учители и т.н., а сме преди всичко хора и човешкото във всеки от нас съществува.

Ще се опитаме да върнем вярата в младите хора, в тези които искат да създадат семейства и да отгледат деца си тук. Вярваме, че сме добри, защото следим пулса на процесите и имаме желание да участваме активно в живота, да го водим и управляваме в посоката, която сме решили, че е правилна. Не искаме живота да ни носи по течението си и не вярваме в безнадежната обреченост. Не се предаваме лесно и искаме да се борим за по-добри дни. Все още нямаме съществени успехи, но имаме големи идеи и амбиции да ги постигнем и осъществим.